Cultura

Besalú, Santa Pau i pobles medievals (5 km)

,

Els pobles són un testimoni del pas del temps, i a la Garrotxa n’hi ha molt bones mostres, amb permís dels terratrèmols que van afectar la comarca els anys 1427 i 1428.

Des de l’època medieval fins a la contemporània, passant pel llegat jueu, el renaixement i el modernisme, els pobles de la Garrotxa tenen […]

Sant Aniol de Finestres (15 km)

,

Sant Aniol de Finestres té un encant indescriptible pel seu contingut cromàtic i la bellesa de les seves muntanyes, contrastant elverd fosc dels alzinars que cobreixen els vessants de les muntanyes amb els verds més pàl·lids dels prats i amb els tons platejats dels arbres que voregen el Llémena, un riu amb molt d’encant.

Les […]

Olot (25 km)

,

Olot, la capital de la comarca de la Garrotxa, està situada en una plana travessada pel riu Fluvià i la riera de Riudaura i envoltada per les serres de Sant Valentí, Aiguanegra, l’altiplà de Batet, Marboleny i Sant Valentí de la Pinya.

Olot, “la ciutat dels volcans”, és una ciutat especialment coneguda pel seu interès […]

Santuari del Far i Rupit (30 km)

, ,

L’antiga capella de la Mare de Déu del Far, coneguda des del segle XIII, fou destruïda pels terratrèmols del segle XV i substituïda pel santuari que avui coneixem.  Tot el conjunt, ubicat al caire de l’impressionant cingle del Far, amb unes vistes magnífiques sobre la comarca, fou restaurat i revitalitzat l’any 1970 després d’una […]